Fitness For Men 7-2015

ffm1506

Du har väl inte missat att det nya fullmatade numret av Fitness for Men nu finns ute i butik? Här träffar du Lukas Högberg – CrossFit-fenomenet som även kan titulera sig Sveriges mest vältränade man – ett stort reportage där han berättar allt som är värt att veta om träningen som tagit honom till världstoppen. Vidare är också stolta att kunna presentera en exklusiv bänkpresskola med Fredrik Smulter – världsmästare och världsrekordhållare i just bänkpress. Finns det någon som kan hjälpa dig att förbättra ditt PB så är det han! Dessutom bjuder vi på två härligt intensiva och ruskigt effektiva träningsprogram där du enbart jobbar med din kroppsvikt som motstånd, och som hjälper dig att bygga en stenhård och rippad fysik. Perfekt om det blev lite för mycket av det goda under semestern! Som vanligt hittar du också de bästa träningstipsen och övningarna, recept på god och proteinrik muskelmat, samt de senaste nyheterna och rönen från fitnessvärlden!

Beställ aktuellt nummer

Erbjudande: Prenumerera på Fitness For Men

FITNESS FOR MEN 6-2015

ffm1506

Du missar väl inte Fitness for Mens fullspäckade sommarnummer? Här hittar du bland annat ett reportage med den svenske UFC-stjärnan Nico Musoke från Botkyrka – en fighter med ett stort socialt engagemang, vars hjärta brinner för MMA och förortens ungdomar. Vi har även träffat CrossFit-atleten Josh Bridges, som i år siktar på att ta över Rich Fronings titel som världens mest vältränade man. Läs om hur han tränar, äter och förbereder sig för att toppa formen inför CrossFit Games. Vidare bjuder vi också ett komplett träningsprogram som hjälper dig att mejsla fram beachkroppen, utformat av ingen mindre än David Kingsbury – kändis-PT:n som hjälpte Hugh Jackman att bygga sin stenhårda superfysik inför X-men- och Wolverine-filmerna. Utöver allt detta hittar du som vanligt också de bästa träningstipsen och övningarna, recept på god och proteinrik muskelmat, samt de senaste nyheterna och rönen från fitnessvärlden!

Beställ aktuellt nummer

Erbjudande: Prenumerera på Fitness For Men

FITNESS FOR MEN 5-2015

ffm1505

Här möter du fitnessmodellen, bloggaren och PT:n Kevin Triguero – känd från Gladiatorerna och Top Model – vars hjärta brinner för träning, hälsa och mode. Vidare bjuder vi också på en omfattande guide där fyra experter – två kroppsbyggare, en omslagsmodell och en elitidrottare – ger sina bästa kost- och träningstips till hur du bygger ett sexpack, samt succémetoden som hjälper UFC-stjärnorna att fixa flåset inför tuffa bataljer i oktagonen. Dessutom hittar du ett intensivt och effektivt fyraveckorsprogram baserat på styrkeintervaller, som på knappt en månad hjälper dig att skulptera fram fysiken du alltid drömt om! Som vanligt innehåller tidningen också de bästa träningstipsen, recept på proteinrik och nyttig muskelmat, och de senaste nyheterna och rönen från fitnessvärlden!

Beställ aktuellt nummer

Erbjudande: Prenumerera på Fitness For Men

FITNESS FOR MEN 4-2015

ffm1504

I det nya numret av Fitness for Men kan vi stolt presentera ett stort reportage med ingen mindre än Peter ”Pansar” Bláha – känd från TV4:s Gladiatorerna! Peter berättar allt om träningen, karriären och sin CrossFit-satsning, och bjuder dessutom på två exklusiva CrossFit-pass som piskar dig i gladiatorform. Dessutom hittar du en guide till intervallbaserad styrketräning – succémetoden som gör det möjligt att bränna fett och bygga muskler samtidigt – ingående instruktioner för hur du höjer din ämnesomsättning för att förbränna fler kalorier, samt ett fyra veckor långt komplett styrkeprogram där du med hjälp av trippelset bygger drömkroppen. Som vanligt hittar du också de bästa träningstipsen, recept på proteinrik och nyttig muskelmat, och de senaste nyheterna och rönen från fitnessvärlden!

Beställ aktuellt nummer

Erbjudande: Prenumerera på Fitness For Men

FITNESS FOR MEN 3-2015

ffm1503

Det är dags att börja tänka på beachformen! I nya numret av Fitness for Men hittar du 25 experttips på hur du på enklaste och effektivast möjliga sätt bränner fett och hittar den riktigt stenhårda och väldefinierade fysiken som imponerar på badstranden. Vi förser  dig dessutom på ett komplett träningsprogram som bygger muskler, förbränner överflödigt kroppsfett och gör dig starkare på bara fyra veckor, samt en introduktion till den nya succémetoden Atomic Athlete där du med hjälp av explosiva rörelser tar din träning till nya nivåer!

Vi presenterar även en omfattande guide till sex populära dieter, bjuder på ett intressant reportage om hur det manliga kroppsidealet förändrats över tid, och ger dig en snabbkurs i hantelträning. Som vanligt hittar du även lättlagade och läckra recept på muskelmat, de senaste nyheterna och rönen från fitnessvärlden, samt de effektivaste övningarna!

Beställ aktuellt nummer

Erbjudande: Prenumerera på Fitness For Men