Fan va kul det ska bli..

Crossfit 13 aug 2015

Jag har kanske nämnt det men inte reflekterat över det så mycket. Jag kvalade i alla fall tillslut in till CrossFit tävlingen Solid Open i masters klassen, 35+ år. Den går nästa helg på Stadion och jag kom precis på hur jäkla kul det ska blir. Jag älskar att tävla i allt och ryser redan nu i tanken på att stå där och ge allt inför publiken.

Bor ni i Stockholm så måste ni komma och kolla på lördag 22:a och söndag den 23:e augusti, ju mer publik desto roligare att tävla ???? Det kommer bli en grymt bra tävling kan jag lova, Solid vet vad dem gör och det är mycket bra atleter med som tex Rikard Lanner, Marcus Herou, Victor Långsved mfl.

Men nu i helgen ska jag också ha sjukt kul, för jag bjuder min fru på en resa till Berlin efter som hon fyller 39 år på lördag. Vi ska dit och shoppa, äta god mat, festa och dansa.

Inte bästa uppladdningen inför Solig Open men jag kommer ändå att ge allt och bjuda på show, det kan jag lova ???? Jag kommer också ha med mig Pansar kort till de barn som kommer och kollar.

Det här är bilder från MK Open i Falun…ganska kul att man altid ser helt missbildad ut när man ta i haha

Jag älskar den här bilden när Andreas lyfter sist Thrustern med mig på sidan, det var sista repen Thrusters stegen där vi kom 2:a om jag inte minns fel.

Andreas ska också vara med och tävla på Solid Open i senior klassen, grymt kul att vi båda är på samma tävling ingen och kan peppa varandra.

Mer info om tävlingen hittar ni här: Solid Open

Idag blev det vila och ett besök hos naprapaten, det behövdes kan jag lova, shit vad ont det gjorde på vissa ställen. Infran var helt låst tex som jag misstänkte. Nu blir det ingen träning tills på måndag så jag hoppas att den återhämtar sig lite.

Men jag grillade och badade så klart, värdet är ju sjukt bra just nu och det ska bli 33 grader i Berlin på lördag så det blir till att packa shortsen.

/P

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.