Ett måste när jag reser…

Det blir mycket resor under sommaren med bla Barnens Hinderbana och andra event. För att hålla kroppen frisk och orka med att träna, bygga hinderbana och stoppa barn så behöver jag vissa tillskott med mig, här kommer vilka jag alltid har med mig och vad de är bra för:

  • Core ZMA – Zink och Magnesium tillskott som jag tar varje dag innan jag går och lägger mig, ger bättre sömn och bättre återhämtning.
  • Core ALA – en kraftig antioxidant som håller förkylningar borta och håller mig frisk. Tar en varje morgon och kväll, funkar riktigt bra.
  • Core Joints – ger kroppen den näring som lederna behöver, tycker den funkar och jag har mindre ont i dem efter jag började med den, tar den varje dag.
  • Core Vitamins – en multivitamin tablett som jag tar varje dag för att säkra upp att jag får i mig det kroppen behöver när jag svettas hårt och förlorar vitaminer och mineraler.
  • Core BCAA – aminosyror för att musklerna ska få sitt, jag inte ska tappa massa och för att jag ska få i mig den mängd jag behöver varje dag för att växa.
  • Core Performance – min egenkomponerade PWO som ger mig energi innan passen och innan jag ska stoppa 1500 barn på Barnens Hinderbana ???? Ger också bra återhämtning efter passen.

Självklart har jag även med mig ett flak Nocco BCAA men det får inte plats i väska haha ????

Idag stod det 1 RM Clean på schemat…jag såg fram emot det men det gick inte som jag ville. Jag tyckte inte jag kände av Linda (en WOD från igår) idag när jag vaknade, förutom att mina bröst kändes dubbelt så stora och jag inte haft så mycket träningsvärk i dem sedan jag pumpade bänk varje dag i gymnasiet. Men när jag värmde upp och började vända lite så märkte jag att allt svarade inte som det skulle, jag hade inte explosiviteten, inte så konstigt efter 55 marklyft på 151,5 kg igår.

Men känslan var ändå helt ok i vissa lyft och jag tog 120 och 125 kg ganska lätt. Jag har 130 kg och gick på 131, jag fick riktigt bra höjd på stången men var för långsam med armbågarna under och höll i stången istället för att släppa upp den, så jag tappade den framåt. Sen hade jag inte kraft att försöka fler gånger.

På kvällen ösregnade det…så vi öppnade poolen och tjejerna badade som tokar. Jag hoppade också i när det avtog och vi fick en fin regnbåge.

Sen gjorde jag en volt med munken och såhär ser det ut när man är upp och ner med en munk haha

Videon hittar ni på min Instagram @peterblaha ????

/P