Du kan OM du vill, DU vill OM du kan!

12 maj 2015

i-gjbmhzh-XL

Hej! Mitt namn är Isak Janineh och arbetar som CEO på DS TRADEMARK. Jag är 26 år gammal och kommer ursprungligen från Betlehem, men kom till Sverige och skönheten Malmö som väldigt ung och fann redan då ett intresse för fysisk aktivitet. Senare började jag tävla inom styrkelyft samt tyngdlyftning. Nu har jag en examen i idrottsvetenskap, internationell personlig tränarlicens, kostlicens och massagelicens i bagaget som jag valde att ta på DS PT-School.

Dagen jag började intressera mig för sport fastnade jag framförallt för styrketräning, vilket ledde till att jag både har ett SM-silver i styrkelyft samt ett SM-brons i tyngdlyftning. Och nu är siktet inställt på Athletic Fitness i november! Den kunskap som jag under mina år samlat på mig kommer att genomsyra mitt lärande för att på bästa möjliga vis utveckla mina klienters förmåga att leda, samt skapa ett framåtsträvande i deras sätt att tänka och lära ut. Som lärare kommer alltid studenten först, vi tränar tillsammans, lär tillsammans och når målen tillsammans!

Jag har utbildat flera hundra elever, både nationellt samt internationellt (i bland annat Dubai) men även hjälpt de som behöver det att hitta arbete och hjälpa fler människor utvecklas och komma vidare i livet. Tillsammans med ett grymt team här på DS arbetar vi ständigt för att skapa de bästa förutsättningarna för våra elever så att de kan ta sin talang vidare ut i verkligheten där de kan förändra liv på riktigt. Jag tror starkt på att vi gemensamt kan förändra, skapa och förnya det tillstånd vi lever i för att hitta det som passar varje enskild individ bäst, samt skapa individer som kan hjälpa varandra till ett likadant tillstånd.

Varje dag inser jag den möjlighet som givits mig, möjligheten att förändra, möjligheten att skapa samt möjligheten att inspirera de personer eller grupper jag träffar dagligen. Genom detta lär jag mig att vara ödmjuk och använda detta till att skapa passion och glädje i andra. Jag lär ut viljan att leva efter våra 3 P: tänk Positivt, tala Positivt, agera Positivt så kommer du också att LEVA POSITIVT! Detta är något som jag förstärker kontinuerligt för att lyfta fram detta budskap till så många som möjligt.

Känslan av att inspirera och blotta den potential som varje individ har inom sig är fantastisk. Alla är vi ledare och alla har vi potential att arbeta mot en bättre värld genom att leda rätt individer mot rätt mål i rätt tid. Valen vi måste ta i livet kommer att leda oss fram till den framtid vi väljer att leva i. Alltså kommer besluten vi gör idag påverka det vi gör imorgon. Sluta helt enkelt att tänka och börja agera mot det du vill, mot den drömmen du skall börja att skapa och forma redan idag!

”Its a choice of life, Your life”

Jag kommer att skriva om allt om praktisk styrketräning, funktionell träning, styrkelyft och tyngdlyftning, men också om anatomi och ledarskap, för att nämna några ämnen. Välkommen att följa mina öden och äventyr här på min blogg på Fitness For Men!

/ Isak

Förresten: Det är cirka fyra år mellan bilderna längst upp i inlägget – på bilden till höger väger jag 60kg, på bilden till vänster 70kg.