Den perfekta beachkroppen

Träning 29 apr 2016

Optimera träningen och kosten för att mejsla fram sexpacket lagom till semestern – vi presenterar vägen dit i en lättöverskådlig steg för steg-guide.

beachkille

8 veckor kvar
SKIPPA SKRÄPMATEN
Vill du bli av med allt överflödigt kroppsfett? Då måste du sluta frossa i godis, skräpmat och alkohol. Gå sedan ett steg längre genom att använda grönt te-extrakt, som har termogeniska egenskaper och höjer ämnesomsättningen med 4,7 procent, tack vare dess höga halt av en viss typ av antioxidanter som kallas katekiner.
BONUS
En kopp grönt te innan varje måltid ökar mättnadskänslan och uppmuntrar kroppen att använda kolhydrater som energi istället för att lagra dem som fett.

6 veckor kvar
MER MUSKLER, MINDRE FETT
Ju mer muskelmassa du har på kroppen, desto mer kalorier förbränner du, så prioritera breda basövningar som knäböj, marklyft och bänkpress. Håll viloperioderna under 60 sekunder så att pulsen håller sig på en hög nivå, vilket också ökar förbränningen. Förhindra muskelnedbrytning genom att sippa på BCAA under passet, och drick vassleprotein direkt efteråt för att reparera skadade muskelfibrer.
BONUS
Avsluta varje pass med sprintintervaller: alternera enminutersruscher med en minuts promenad i raskt tempo på löpbandet under totalt 16 minuter.

4 veckor kvar
KOLHYDRATSTÖMNING
Fasa ut kolhydraterna och låt fett bli din primära energikälla. Byt först ut kolhydraterna mot fett i måltiden innan dina träningspass (träningen kommer att kännas tyngre, men kroppen anpassar sig) och sedan i måltiden direkt efter träningen. Fett innehåller mer än dubbelt så mycket kalorier per gram som kolhydra-ter, så du får i dig tillräckligt med energi från nyttiga källor som nötter och avokado.
BONUS
Maxa förbränningen genom att ta koffeintabletter innan dina pass.

2 veckor kvar
POWERWALKS
För att bli av med de sista, envisa fettdepåerna ska du promenera i rask takt i 30–40 minuter innan frukost två eller tre gånger i veckan. Innan du ger dig ut ska du ta L-karnitin-tillskott, vilket uppmuntrar kroppen att använda fett som energikälla. Se också till att dricka en blandning av L-glutamin och vatten medan du går för att förhindra muskelnedbrytning.
BONUS
Drick 7,5 deciliter kallt vatten så fort du vaknat för att omedelbart kicka igång förbränningen.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.