Bränn fett som en fighter

Träning 15 Nov 2016

Kör detta högintensiva, kampsportsinspirerade förbränningspass för ökad muskeldefinition.

fighter

Detta HIIT-pass, bestående av tre övningar, bränner fett i rekordfart. Jobba i 40 sekunder på säcken, vila i 20 sekunder, gör sprawls i 40 sekunder, vila i 20 sekunder, och avsluta med sitouts i 40 sekunder. Vila i 60 sekunder och upprepa hela rundan tre gånger till.

Raka slag
Håll det enkelt: slå raka slag och rotera på den bakre foten när du slår med den bakre handen. Försök att hitta en kompromiss mellan hårda och snabba slag, och håll hela tiden handen du inte slår med invid hakan. På så vis får axlarna extra träning, plus att du övar på att hålla guarden.

Sprawls
MMA-fighters använder sprawls för att försvara sig mot nedtagningar, men faktum är att rörelsen även är en utmärkt förbränningsövning. Hoppa bakåt med benen och ta emot med händerna, med höfterna i golvet och bröstet framåt. Hoppa fram med fötterna mot händerna och ställ dig upp.

Sitouts
Sitouts används för att kontra sprawls i MMA-matcher. Börja på alla fyra med blicken i golvet. Lyft på ena handen och sparka ut med motstående ben under kroppen så att foten hamnar där handen var. Återgå till startläget och upprepa på andra sidan.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.