Allt handlar inte om kg på vågen! Glöm inte av alla andra förändringar utöver vågen som du gör. Lätt att man enbart fokuserar på vad vågen säger. Fota/mät kroppen istället. Inse hur stark och duktig du är som kör vidare oavsett hinder.

2016_0807_19255000

Varför denna ”Quickfix/diet hets”?

Fler & fler människor skriver och vill ha hjälp med att gå ner i vikt. Snabbt skall det gå oxå!! Måste oxå enbart vara synligt på vågen direkt! *suck* Det är inte så svårt att äta/träna i lagom mängd. Gäller bara att finna en balans som är hållbar.

Förstår inte!?

Vill folk inte försöka eliminera orsaken till varför det gick ”snett” i livet och varför dom började tex tröst äta? Våga förändra din livsstil och börja leta information på internet / anlita en PT. Superbra att dessa tagit steget mot en hälsosammare livsstil,  men frågan är om dessa inte kommer ta skada mentalt? Tänk om dom inte orkar hålla denna Quickfix. Vad händer då tror du? Känna sig ännu mer misslyckad, ger upp etc.

Du har gott om tid att göra små små förändringar som senare kommer leda till något större mål.

Tänk såhär:

Det är ditt egna liv där du har massor av olika val. Allt ifrån vad du handlar till vad du arbetar med. Ha en plan! Vart vill du? Bara du själv som ansvarar för hur just ditt liv blir. ???????? Ha en plan! 2016_0807_19243300

Du kommer alltid duga som du är och fokus på dina styrkor, positiva egenskaper. Det andra löser sig ändå tillslut ????

Nu är semestern slut och dags för vanliga rutiner igen vilket innebär tidiga morgonar på gymmet (ca 05.00) fler blogginlägg om min egna träning och mycket mer.

Over and out /Mattis