3 pass om dagen typ…

1 maj 2015

Om bada räknas som träning så kör vi på bra här i Marbella. Igår eftermiddag var vi på vattenland och jag och Lanner raceade med tjejerna.

Sen körde vi ett mer seriöst race i denna kana…

Lanner slog mig igen men skam den som ger sig…

På kvällen åt vi en grym burgare som hade 50% biff och 50% iberiskt vildsvin kött blandat, riktigt gott.

Idag har vi kört 2 pass i boxen plus busat med tjejerna i poolen, ingen rast på denna resa direkt. I morse körde vi 2 WODar, först på tid: 

  • 10 DB Snatch
  • 50 m löpning
  • 2 repklättringar (utan ben)
  • 50 m löpning

Lanner slaktade mig i den och fick 10 min typ, jag var klar på ca 12:30 och då fick jag göra 5 av klättringarna utan ben för att inte köra fast. 

Sen vilade vi 10-15 min innan vi körde en till WOD, 30 Thrusters (70 kg) på tid, varje gång man bryter måsta man göra 5 bar faceing burpees…låter kul va!? ????

I den lyckades jag faktiskt slå Lanner, jag var klar på 3:25 och han på 3:28. Det är nog första gången jag slår honom i en WOD men den berodde mest på att han underskattade min game plan. Jag körde 10-5-5-10, han 15-5-5-5, han tog det lite väl lugnt innan han plockade upp sina sista 5 och trodde jag skulle brya upp med 5 kvar men jag körde på.

Sen badade vi med tjejerna på Aloha. 

  

  

Det är ett av de finaste poolområden jag varit på och man blir sugen på att köpa en lägenhet här ????

Vill du åka hit och känna av lyxen under en vecka i Oktkber så ska du anmäla intresse för vår resa här nu: ProFitness Camps Marbella Oktober  

 

På eftermiddagen så tränade vi ett pass till på CF Marbella, då var frugan också med och vi körde Split Jerk och Clean and Jerk. Split Jerken gick bättre än någonsin och jag satte PR på 102 kg. Måste bero på rörligheten som blivit bättre för starka var vi inte efter förmiddagens dubbel WOD och flera timmar i solen haha…fan va ont vi har nu över allt och vi känner oss som gamla gubbar nu på kvällen.

 

Grymt sjysst av Rich att vi får köra på CF Marbella när vi är här.

Blir du också sugen på att åks till värmen snart så har vi en resa i maj, 18-25 som det finns några platser kvar på, kolla in den här och boka: ProFitness Camps Malaga

 

Imorgon ska det bli skönt med bara bad och vila från träningen…eller kanske lite intervaller  på gymmet ????

Imorgon är det också ny grundomgång i Gladiatorerna, andra halvan av slutspelsträdet påbörjas och vi startar med ett grymt bra program. På herrsidan möts längdskidåkaren Emil Johansson mot brottaren Christoffer Nilsson. På damsidan tävlar Clara Jonsson mot Jana Kuznecova. Jag möter Erik i både Hängbron och Rekylen och kommer vara laddad kan jag lova.

  

Sen är jag även med i Garloppet och kör in Arrow och Bullet i deras dubbel entre, kul!

 

Ni får också se sjuka matcher i Ringarna igen och få reda på varför Bullet sitter här och surar…

 

Så missa inte Gladiatoerna kl 20:00 på TV4! 

/P