Du Ă€r din egna progress 🏆 Hur ofta önskade du tex att du började trĂ€na den dĂ€r gĂ„ngen för 3 mĂ„nader sedan?

IMG_20161002_132029

Vet inte hur mĂ„nga gĂ„nger jag hör mĂ€nniskor som önskar dom gjorde saker annorlunda men att dom inte ”bryr” sig. MĂ„nga gĂ„nger handlar detta om sĂ€mre sjĂ€lvförtroende. Kanske dags att vĂ€nda pĂ„ detta och faktiskt göra dig sjĂ€lv en tjĂ€nst och vĂ„ga ta steget mot förĂ€ndring.

Älskar just detta ordet: FörĂ€ndring!

En livsförÀndring kan göra otroligt mycket mentalt för dig. Att fÄ kÀnna att Àven du faktiskt kan om du bara tror pÄ dig sjÀlv. Va stolt över det positiva du gör istÀllet för att bara se det negativa.

Att vÄga gissa inför en större grupp mÀnniskor Àr otroligt svÄrt för mÄnga. RÀdd för att göra bort sig Àr en vanlig orsak.

FrĂ„ga dig sjĂ€lv!? Vad vill jag? Hur skall jag göra? Varför gör jag detta? Och börja lita pĂ„ dina egna förmĂ„gor sĂ„ börjar vi dĂ€r ❀ Om jag kan sĂ„ kan du! 🖒🌾

Jag tog steget mot ett hÀlsosammare liv och ibörjan va det inte alltid lika lÀtt. Men med rÀtt kunskap sÄ funkade det perfekt och hade aldrig varit dÀr jag Àr nu om jag inte tog steget mot förÀndring!

2 kommentarer

Annika 23 Nov 2016

VarifrÄn fick du den kunskapen som gjorde det lÀttare att hÄlla fokus pÄ din förÀndring , hade du hjÀlp av en pt eller lÀste du sjÀlv pÄ om kost ?

Svara
  Mattis Vainikainen
  Mattis Vainikainen 27 Nov 2016

  Hej Annika :)
  Jag hade helt missat detta inlÀgg och ber om ursÀkt för sent svar.
  Jag har lÀrt mig helt sjÀlv dÄ jag utvecklade ett intresse för allt inom kost/hÀlsa. Satte upp flera mÄl som jag skulle klara av pÄvÀgen.. Du kan alltid höra av dig om du behöver hjÀlp eller om du kanske bara har nÄgon frÄga :)

  Svara

Skriv en kommentar

Kommentarer mÄste godkÀnnas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. FÀlt markerade med * Àr obligatoriska.