Träning med världsmästare, svenska rekordhållare, gladiatorer, m.fl.

Träning 1 Maj 2013

Efter jobbet igår mötte jag upp min vackra fästmö på stationen, varvid vid begav oss mot våra respektive träningslokaler för dagen – Odenplan och Indisk dans samt ryggträning (gissa vem som gjorde vad)…

Jag blev glatt överraskad på gymet, då jag hittade de gamla gymråttorna Kristian Sewén, Jenny Adolfsson + hennes andra hälft Peter Ljunggren – och inte att förglömma, herr Bloggmun himself, Johan Gustafsson! Hela det här gänget är grymt imponerande atleter – har en del att lära av dem, i synnerhet när det gäller att få ihop alla bitar till tävling. Inte minst tävlingsnerverna!

bloggmun

Johan är alltid redo för kameran! Förutom igår, bilden kommer från ett annat tillfälle…

Peter åker idag till Spanien för att tävla i EM i Classic Bodybuilding för veteraner – Peter är i stort sett alltid i kanonform och verkar taggad till tusen; en bild från gårdagen:

IMG_1632

Abs of steel!

Jenny utmanade mig på maxreps i bänkpress med kroppsvikt inför nästa tillfälle för press – kommer att få sjukt svårt att matcha hennes 30 reps på 62,5 kilo; jag ligger trots allt på ca 95 pannor. Men skam den som ger sig, ska fanimej försöka! Next time…

Jenny klossbänkar 115 pannor

Kristian Sewén är en kille som lyckas med i princip allt han ställer upp i – regerande världsmästare i Athletic Fitness och före detta svensk mästare i styrkelyft. Just nu ligger fokus på det senare och han tävlar i helgen. Det var klossbänk som gällde även för Kristian:

Kristian klossbänkar en massa vikt

Johan Gustafsson är en kille som sadlat om från Athletic Fitness till Classic Bodybuilding med mycket gott resultat! Johan stöttar mig till 100% i min satsning på CBB, Kristian tycker jag ska köra Athletic Fitness. ”Jag är för gammal.” får han till svar. ”Sålänge Peter (Ljunggren) är så grym på det han gör kan man inte ha några ursäkter!” Replikerar Kristian.

Guess he has a point. Men main focus blir CBB och luciapokalen i år. Right, Johan? Seniorer ftw!

Jag och Kristian slog en posé för att hedra CBB-atleten Ljunggren aka Bicepsmannen inför tävlingen. Jag misslyckades med i princip allt ndg poseringsteknik. Blir till att nöta; men musklerna är inte fy skam i alla fall!

IMG_1631

Jag och World Champ battlar om bästa posén 😉

Kör hårt! Until next time… =)

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.