Teamträff med MM Sports

Träning 17 Jun 2013

Under lördagen samlades delar ur Teamet på Flex Sports Gym i Hagsätra för att ta del av intressanta föreläsningar om kost och hälsa levererade av Gill Holmström, Dietist och utbildare på SAFE. Mycket intressant, många myter krossades och sanningar uppdagades – tänkte ta upp detta mer i ett annat inlägg. Eftersom träffen var fokuserad på tävlande i Athletic fitness blev det även workshops i chins, dips samt poseringsträning med kvartsvändningar. För er som inte känner till grenen är Athletic Fitness en tävlingsform som blandar utmaningar i kroppsbyggning, styrka och uthållighet. Det gäller att ha en välbalanserad och allsidig fysik för att lyckas i grenen.

IMG_1827

Athletic Fitness-veteranen och tillika världsmästaren Kristian Sewén instruerar

Ett gäng världsmästare, svenska mästare och svenska rekordhållare och tillika teamkamrater pratade även lite om hur man motiverar sig för att hela tiden utvecklas; kontentan av detta var att inte strunta i det man tycker är tråkigt, vikten av att träna tillsammans och motivera varandra samt att man inte ska vara rädd för att böka om i upplägget när träningen går på tomgång.

sme

Trollbundna av visdomsord från Robert Berg, Kristian Sewén, Jenny Adolphsson och Helena Forsén; samt av fotografen Peter ”Bicepsmannen” Ljunggren

Jag och min gamle vapendragare Ludde Sterner passade även på att skjuta in ett ryggpass i högt tempo. Ludde och jag pressade varandra till stordåd under förra sommaren och nu ska vi pressa varandra till nya höjder. Under den närmaste tiden kommer vi att samköra en hel del, vilket medför att det kommer dyka upp mycket bilder och filmer från våra pass i bloggen; tänkte då passa på att ha en ordentligt genomgång för er läsare när det gäller chins och dips, något jag vet många är intresserade av där ute.

IMG_1815

Athletic Fitness Och Classic Bodybuilding, bara en tidsfråga för Ludde

IMG_1818

Fokuserad bloggare kramar livet ur ryggen

Just det, min vän från tidigare inlägg, Lasse Nordström, lyckades knipa förstaplatsen i sin debut i Classic Bodybuilding på Ahlströmmertrofén; en riktig talang som kommer att vara farlig vilka tävlingar han än ställer upp i!

ghrt

Ses i ett inlägg nära dig igen. Snart!

1 kommentar

MrOfshore 17 Jun 2013

Skönt att se dig skriva igen Morgan! Se fram emot mycket bilder och utveckling under sommaren 😛

Svara

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.