Tappa inte sugen

Tips 29 Mar 2014

Har du ont om tid att träna? WWE-brottaren och skådespelaren Wade Barrett avslöjar sina bästa tips till hur han håller sig i matchform när han konstant befinner sig på resande fot.
tappaintesugen

1: MISSA INGA CHANSER
”När jag turnerar med WWE är vi ute på vägarna konstant”, säger Barrett. ”Jag har helt enkelt inte råd att tacka nej till ett träningspass. Du kommer troligtvis inte att få några andra chanser, så gör det mesta av möjligheterna och låt inte latheten gå segrande ur striden.”

2: IMPROVISERA
”Jag har ingen aning om vilken typ av utrustning som är ledig på gymmet, så jag improviserar fram ett pass när jag väl är där istället för att stå och vänta på att redskapen jag vill ha ska bli lediga. På så vis kan jag hålla passen mer intensiva med kortare viloperioder och bränna mer fett.”

3: TA MED FÄRDKOST
”Ha alltid protein inom räckhåll. Det finns inga garantier för att du får i dig bra protein när du reser, så ta alltid med dig proteinpulver till jobbet och stuva också in lite i bilen och gymväskan. Jag lämnar aldrig hemmet utan proteinpulver och en shaker.”

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.