Ny fitnessgala intar Globen

Tips 12 Apr 2014

I maj fylls Globen av träningstokiga och hälsointresserade galabesökare, som under dagarna tre kommer att kunna peppas och inspireras av allt från föreläsningar och utställare till MMA-uppvisningar och tävlingar. Klart du ska med!

Den 9–11 maj blir det fullspäckat schema i Globen för alla träningsintresserade. Fitnessgalan, en kombinerad hälso- och fitnessmässa, där Fitnessmässan hålls inne i Globen och Hälsomässan i Annexet, anordnas för första gången. På den totala ytan kommer det att finnas plats för över 250 utställare, och utöver själva mässorna erbjuds även föreläsningar kring allt som rör kost, träning, skönhet och friskvård. Självklart blir det även en hel del uppvisningar, bland annat i MMA, dans och gruppträning.

Även Fitnessgalans Nordic Grand Prix hålls under dessa dagar, där man kommer att tävla i disciplinerna bodybuilding, classic bodybuilding, men’s physique, women’s physique, bikini, athletic fitness, fitness model samt SM i hinderbana. Målet är enligt arrangörerna att få fler tävlande inom sporten, samt höja kvaliteten på tävlingarna och på så sätt öka intresset hos publik och utställare.

Alla besökare kan röra sig fritt mellan mässorna på sin endagsbiljett.

För mer info om eventet, besök
fitnessgalan.com!
globen

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.