Mexikansk munsbit

Mat & Recept 21 Jan 2014

I den här fajitan hittar du massvis av godsaker som bygger muskler och bränner fett.
mexikansk

Den här klassiska fajitan innehåller gott om protein förpackat på ett smart sätt. Du kan välja att äta den varm eller kall, vilket gör att den passar mycket bra som mellanmål efter träning. Detta kryddiga recept förser dig också med capsaicin i massor, vilket hjälper dig att bränna fett.

INGREDIENSER
– 1 msk olivolja.
– 2 kycklingfiléer, strimlade
– 1 rödlök, skivad.
– 1 röd paprika eller 1 chilifrukt, skivad.
– 1 tsk chiliflakes.
– 200 g tomater, hackade.
– 4 fullkorntortillas.
– En näve färsk koriander.
– 2 msk grekisk yoghurt.
– 1 avokado, tärnad.

GÖR SÅ HÄR
– Värm upp oljan i en wokpanna tills den börjar ryka.
– Lägg i kycklingen och fräs i fyra minuter.
– Tillsätt lök och paprika eller chili och fräs i ytterligare tre minuter.
– Lägg i chiliflakes och tomater, och låt fräsa i tre minuter.
– Värm wrapsen i ugnen.
– Lägg i maten från pannan i wrapsen, tillsätt koriander, yoghurt och avokado, och vik ihop dem för att börja äta.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.